razr 40 ultra
razr 40 ultra er i salg fra i dag av med den største eksterne skjermen på en flippmobil.

Annonse


Ingen har klart dette før

Motorola har avslørt razr 40 ultra.

Er allerede lansert

“Møt motorola razr-familien anno 2023 – to nye enheter som kombinerer stil og premiumspesifikasjoner for å levere en innovativ mobilopplevelse,” forklarer Motorola. Det er lett å se hva som er forbedret: utside-skjermen er mye større og tar omtrent opp hele flaten. Det er godt å se at brettemobil-skjermer kjapt blir bedre, og dette er den største eksterne skjermen som finnes til flippmobiler.

Hva med pris? Motorola razr 40 ultra blir tilgjengelig for salg til en veiledende pris på 13 490 kroner fra og med 1. juni. Det er også en rimeligere modell, motorola razr 40, som kommer i løpet av de kommende ukene og som starter på 9990 kroner. 

Nye razr kan settes i flere forskjellige vinkler takket være Flex View-teknologi, slik at brukerne får nye muligheter for interaksjon, opptak og kreativitet. Brukere kan vinkle enheten for å enkelt vise oppskrifter når de lager mat, følge en trener på nett, ha videosamtaler med venner og mye mer. Eventuelt kan enheten brukes som et stativ for å ta flotte bilder og videoer med håndfritt opptak, med god nytte av høykvalitetskameraene, ansiktssporing med AI og forhåndsvisning på den store eksterne skjermen.  

Motorola

Spotify på ekstern-skjermen

Det er også forbedringer med den eksterne skjermen som byr på nye muligheter – per Motorola:

  • PanelerTilpassede paneler som gjør at brukerne kan prioritere det som betyr mest. Sveip til venstre eller høyre for enkel tilgang til spill, Google News, vær, kontakter, Spotify og for å vise varsler. I tillegg gir Apper-panelet deg tilgang til nesten alle apper, som Google Maps eller Google Wallet, direkte fra den eksterne skjermen.  
  • Tilpasning: Brukere kan velge blant et utvalg fargerike live-bakgrunnsbilder og en serie med Moto-klokkestiler. Panelene på Hjem-skjermen kan også flyttes og slippes slik at de passer perfekt til den enkelte. 
  • Spill: Velg blant en mengde spennende spill fra Motorola og GameSnacks som fungerer perfekt på den eksterne skjermen. Spill i mystiske omgivelser i Golf Adventures, hjelp en kattekompis med å rømme i Tiger Run eller kos deg med Marble Mayhem. 
  • Dedikert Spotify-panel: Spotify-brukere kan kontrollere avspilling fra enhetens eksterne skjerm. Uten å åpne enheten kan brukere trykke for å fortsette å lytte der de slapp, eller begynne å høre på noe helt nytt. Eller om stemningen ikke var helt riktig, så kan brukere trykke for å bytte til en ny, personlig tilpasset anbefaling. 

Motorola ser frem til å introdusere et redesignet tåreformet hengsel i denne nye razr-modellen, med bransjens første dual-axis-sporing som minimerer størrelsen på systemet. Sammenlignet med andre brettbare telefoner på markedet er razr 40 ultra den tynneste når den er lukket. Og hengselsystemet kombinert med Ultra Thin Glass gjør telefonen nesten uten kant når den er åpen, som gir et sømløst utseende med en glatt følelse. 

Motorola

Også var det kamera-systemet, inkludert selfie-mulighetene:

  • 12 MP med Instant Dual Pixel PDAF
  • Ta bilder med bakgrunn i mykt fokus ved hjelp av en bred blenderåpning på f/1,5
  • OIS eliminerer uønsket risting slik at bildene alltid er krystallklare.  

“Med den eksterne skjermen kan brukere fortsatt bruke hovedkameraet til selfier, eller bruke den eksterne skjermen til å forhåndsvise innholdet. Brukere kan også flippe opp razr 40 ultra og bruke kameraet på 32 MP til selfier og videosamtaler, eller holde hendene fri ved å plassere telefonen for å knipse den perfekte selfien. Det siste kameraet er en ultrawide + macro vision-linse på 13 MP som åpner for vidvinkelbilder som får plass til 3X mer i bildet enn en standardlinse.”

Annonse