Mercedes chatgpt
ChatGPT kan bli nyttig i bilen, men vi er mer usikre på om middagen blir bedre.

Annonse


ChatGPT kommer til Mercedes og betaen starter i dag

Mercedes avslører et samarbeid med OpenAI.

Utfyller den eksisterende stemme-assistenten

Beta-testingen starter allerede i dag, men kun for amerikanske kunder. Tjenesten leveres i samarbeid med Microsoft Azure OpenAI Service. “Mercedes-Benz utvider bruken av kunstig intelligens ytterligere og integrerer den i stemmestyringen til kjøretøyene sine som neste steg. Legg til ChatGPT med stemmestyring med “MBUX Voice Assistant” ved å si “Hei Mercedes, bli enda mer intuitiv.”

ChatGPT utfyller den eksisterende intuitive stemmekontrollen via “Hei Mercedes”. Mens de fleste stemmeassistenter er begrenset til forhåndsdefinerte oppgaver og svar, utnytter ChatGPT en stor språkmodell for å forbedre naturlig språkforståelse og utvide emnene den kan svare på.

Mercedes

Mange har mulighet til å teste i USA

Over 900 000 biler vil støtte funksjonen som er valgfri å beta-teste, og tjenesten vil levere informasjon om sport, været og svare på spørsmål om omgivelsene. Assistenten kan altså ikke styre bilen (enda), men den kan kontrollere smart-hjem.

Fremtids-forbedringer inkluderer detaljer om reisemålet, forslag til middagsoppskrifter (i bilen…) og muligheten til å svare på komplekse spørsmål.

Annonse