windows msn i widgets
Microsoft lar deg slippe tilfeldige nyheter i widget-listen i en oppdatering senere i år. På lang sikt er planen å kunne flytte widgets direkte på skrivebordet.

Annonse


Microsoft gir endelig etter

Senere i år skal Microsoft endelig gjøre det mulig å fjerne MSN-nyheter i widget-oversikten.

Lover å gi brukervalg tilbake

Vi regner med det er Windows 11 23H2 som får denne muligheten. 23H2 er den virkelig store oppdateringen som kommer før 2024, og som implementerer en rekke AI-funksjoner, inkludert muligheten til å styre Windows nå som Cortana er borte. Testere vil kunne prøve neste måned. Da vil vi få vite mer.

Men tilbake til widgets og vær-appen, for Microsoft har i lengre tid gjort alt de kan for å dytte MSN-nyheter i flere deler av grensesnittet. Du husker kanskje at vær-appen nettopp ble oppgradert. Flere funksjoner er vel og bra, men jaggu har ikke MSN Nyheter også funnet seg til rette i en vær-app, av alle ting.

Det kommer flere forbedringer, men trolig ikke før i 2024

Om Microsoft i tillegg til widget-menyen lar brukere deaktivere MSN i den nye vær-appen, det gjenstår å se. Uansett vil man kunne endre grensesnittet i widget-oversikten for å fjerne nyhetene helt, i stedet for slik det er nå der man kun kan gi tommel ned til nyheter man ikke liker.

Annonse


Det er også ventet i en 2024 høst-utgave av Windows 11/12, at Microsoft vil gjøre det mulig å plassere widgets direkte på skrivebordet. Det høres ut som en logisk forbedring.

I tillegg til AI får den nye Windows 11-versjonen som kommer senere i år, og som ikke må forveksles med den kjedelige Moment 3-oppdateringen, også støtte styring av RGB-utstyr og innebygget støtte for .rar og 7zip.

Annonse