fallout new vegas gratis
Fallout: New Vegas er gratis hos Epic til 1. juni.

Annonse


GRATIS: Er regnet som en av de beste RPG-ene noensinne

Fallout: New Vegas har en Metacritic-score på 84 prosent, og er derfor å regne som en kritikerfavoritt, enn om enn ikke like populært som Fallout 3 med 91 prosent.

Last ned

Nå gir Epic Games igjen bort et stort spill som er noen år (2010.) Det som er litt ekstra krydder er at dette er Ultimate-utgaven som inneholder en rekke DLC-er. Spillet er faktisk ikke utviklet av Bethesda som er utgiver, men Obsidian. Tilbudet varer til 1. juni 17:00.

Enten du er en erfaren oppdagelsesreisende i Mojave, eller spiller første gang, så vil du oppdage at det er enda flere venner og fiender. Du vil også oppleve flere konsekvenser for handlingene dine og flere muligheter til å leve i ære eller vanære i hele “Wasteland.” Valgene du tar vil være like avgjørende for din overlevelse som alltid.

Bethesda

Dette er i DLC-en:

  • Dead Money: Lokket inn i en felle som er maskert som Sierra Madre Casino, blir du kastet inn i et farlig spill hvor du må jobbe med tre andre tapte sjeler hvis du vil overleve.
  • Honest Hearts: En ekspedisjon til Utahs Zion National Park går fryktelig galt, og du blir involvert i en krig mellom stammer og havner i en konflikt mellom en ny kanaaneisk misjonær og den mystiske Burning Man.
  • Old World Blues: Transportert til forskningskrateret Big MT, blir du vervet av Think Tank for å redde dem fra deres egne vitenskapelige eksperimenter som har gått helt ut av kontroll.
  • Lonesome Road: Ulysses, den originale Courier Six, kontakter deg og lover å svare på hvorfor han nektet å levere platinabrikken ved starten av Fallout: New Vegas, men bare hvis du tar en siste reise inn i de forræderske kløftene i Divide.

Annonse