ipados 17
iPad 6 får kanskje ikke iPadOS 17, eventuelt fjerner Apple funksjoner de mener de eldre enhetene ikke takler.

Annonse


Dette er iPad-ene som kanskje ikke får

Per de franske lekkerne hos iPhoneSoft skal Apple være klare til å droppe støtte for en rekke iPad-er i høst.

Har du iPad Pro fra 2017 kan iPadOS 17 være utenfor rekkevidde

Det er altså snakk om hvilke enheter som kan installere iPadOS 17 som lanseres i september. Det er ikke snakk om grensesnitt-endringer, men visstnok har Apple planer om å rette på ting og legge på funksjoner som brukerne har bedt om i lengre tid. Det har fra før av vært frem- og tilbake om hvilke iPhone-modeller som støttet.

Informasjonen som nå kommer fra iPhoneSoft backes opp av samme påstand fra en lekker tidlig i mars. Uansett mener iPhoneSoft at de har fått avsløringene fra en intern Apple-kilde. Det er også mulig at iPadOS 17 blir støttet på iPad-ene under, iOS 17 for iPhone X og 8, men at Apple i stedet luker bort visse funksjoner som krever mer kraft enn disse noe eldre enhetene er i stand til:

  • iPad Pro (2017 og eldre)
  • iPad Air (3. generasjon og eldre)
  • iPad (6. generasjon og eldre)
  • iPad mini (5. generasjon og eldre)

Annonse