cybertruck på vei
Produksjonen av Cybertruck starter for alvor neste år, men ai tredje kvartal i år starter endelig produksjonen så smått.

Annonse


“Den er radikal”

Endelig har Elon Musk spikret produksjonsstart av Cybertruck.

Har endelig spikret lanseringsfesten

Et produksjons-event skal nemlig skje i tredje kvartal i år. Det avslørte Tesla-sjefen under et investor-møte i går. Som tidligere avslørt starter produksjonen av den spesielle bilen i sommer, men Musk har dempet forventningene og allerede uttalt at stor-produksjonen ikke starter før neste år.

Om bilen og produksjonen sa Musk i går at det tar tid å få automatisert produksjonen, og at “dette er et veldig radikalt produkt som ikke lages på samme måte som andre biler.”

En av årsakene til at det er ekstra utfordrende å produsere bilen er at den er bygget med rustfritt stål som krever spesielle sveiseteknikker for at metallet ikke skal gå tilbake til sin opprinnelige form.

Annonse


Har fremdeles ikke lyst å avsløre de viktige tallene

Det gjenstår spørsmål om spesifikasjonene er spikret. Musk ønsket nemlig ikke å snakke om rekkevidde eller funksjoner. Dette skal avsløres i løpet av eventet senere i år. “En ting jeg er veldig selvsikker om er at dette er et utrolig produkt. Dette er en Hall of Famer.”

Tesla omsatte for 23,3 milliarder dollar i første kvartal i år, ned 300 millioner dollar fra hva markedet forventet. Samtidig nådde selskapet inntjenings-målene og ble derfor ikke straffet så hardt ved børsslutt.

Annonse