Homepod med høyttaler 2024
En HomePod med skjerm lanseres i første halvdel 2024 hevder anerkjent analytiker som backer opp Bloombergs Mark Gurman. Gurman rapporterte det samme for to år siden.

Annonse


Apple har pønsket på dette i mange år

Ming-Chi Kuo backer opp Mark Gurman hos Bloomberg.

Skal ha knekt koden

Bloombergs Apple-journalist har snakket om en HomePod med skjerm i et par år, og nå mener «analytiker-lekker» Ming-Chi Kuo, at en slik enhet kommer neste år.

«Men nå tegnes faktisk bildet av et nytt Apple som også ønsker å være med på leken, for Bloomberg melder i samme artikkel som HomePod mini-sensor avsløringen at selskapet jobber med smart-høyttalere som har skjermer og kameraer, akkurat som produkter fra Amazon Google. Beveger Apple seg inn i sikkerhetssegmentet med egne ringeklokke-kameraer, også? Enten det, eller så legger de til rette for en plattform der partnerne tettere kan integrere sine produkter i HomePod og iPhone,» skrev vi i mars 2021 om selskapets planer.

Temperatur-sensor i HomePod er bare starten

Lanseringen av de nye enheten som vil utfordre Amazon Echo Show og Google Nest Hub, skal visstnok lanseres innen sommeren 2024 med en 7 tommer skjerm. Kuo har konkret nok informasjon til å mene at det er kinesiske Tianma som skal produsere skjermene. Det øker troverdigheten.

Annonse


Produktet er ment å koble sammen Apples økosystem i enda større grad. Om det er en iPad med høyttalere, eller en HomePod med skjerm, er usikkert.

Poenget er uansett at Apple ønsker å dytte salg av sikkerhetskameraer og annet utstyr som er Apple Home-lisensiert og på den måten høyne sjansen for kundene handler HomePods og Apple TV-er.

Apples toppsjefer skal ha snakket om et slikt produkt helt siden 2017, men har hatt problemer med å definere hvor produktet passer inn i selskapets produktstall.

Annonse