apple pencil og ipad
Apple har to ganger sendt inn en patent-søknad der Apple Pencil kan fange farger fra den fysiske verden. Det høres ut som teknologien er i stand til å få det til, så nå er spm. om Pencil 3 eller 4 får støtte.

Annonse


Det kan bli magisk

Det er et avslørt et iPad og Apple Pencil-patent som er veldig… Apple.

Dette er en av patentene som faktisk kan bli virkelighet

For det er snakk om å forene det digitale med den fysiske verden i kombinasjon med kreativt arbeid.

Patentet beskriver hvordan en Apple Pencil fra fremtiden har sensorer som ser farger og som på den måten kan plukke farger fra objekter og overflater i den virkelige verden for så å overføre informasjonen til det digitale lerretet.

Dette høres utrolig ut for kreative og for film, og noe man kanskje vil se på som en selvfølgelighet om det finner veien til markedet med Apple Pencil 3 eller 4.

Annonse


Det er fem år siden Apple lanserte Apple Pencil 2, også skal det jo liksom lanseres et veldig viktig VR/AR-hodesett – dette høres ut som kan ha noe med AR å gjøre også.

Kan bli til stor hjelp

I tillegg til farger kan pennen plukke opp teksturer, noe som også kan hjelpe kreative med å bli mer kreative i film, grafikk og foto-produksjon.

Den siste funksjonsforbedringen Apple Pencil 2 har fått fungerer kun med iPad Pro M2 der brukeren kan føre pennen rett over panelet for å teste før man fester farger til lerretet.

Annonse