thelastofpart3erunderproduksjon
The Last of Us Part III vil nok konkludere spill-serien om tidligst et par år.

Annonse


“The Last of Us Part III” er på vei – Uncharted-comeback ryktet

The Last of Us blir en trilogi hevder lekker.

“Dette er hva han jobber med”

Det er den kjente film-lekkeren “ViewerAnon” som avslører at Neil Druckmanns kommende spill er The Last of Us Part III. Overraskende er det ikke, men desto mer interessant da det ikke har lekket noe før nå.

The Last of Us Part II ble lansert sommeren 2020, mens The Last of Us Part 1 Remastered anmeldte vi i september i år.

Har trolig jobbet med det i et par år

Spillet er under produksjon hos Naughty Dog. Det er ukjent hvor lenge de har jobbet med det, men det er naturlig å tro de startet i 2020, eller kanskje til og med noe før The Last of Us Part II ble ferdigstilt.

Annonse


Med tre til fem år utviklingstid kan vi trolig forvente å se spillet i 2024 eller 2025.

Samtidig ryktes det at The Uncharted skal gjøre et comeback med et ukjent studio, men med drahjelp fra Naughty Dog. Det overrasker like lite som en del tre i den dramatisk postapokalyptiske spill-serien.

Annonse