Annonse


Vurderer å lansere på PC

Polyphony Digital vurderer å gjøre Gran Turismo, den kjente Playstation-merkevaren, til et PC-spill.

Polyphony kan ta ray tracing til et nytt nivå på PC

Selv om studioet har holdt på siden 1998 er de eid av Playstation Studios, så det er opp til Sony om det blir virkelighet, men i en fersk uttalelse sier skaperen av bilserien, Kazunori Yamauchi, at de vurderer en PC-versjon av Gran Turismo 7.

Vi er mer usikre på om dette er noe Sony ønsker skal være i offentligheten, men det høres ut som at de har diskutert muligheten for en PC-versjon med Yamauchi og studioet, men at de ikke har konkludert riktig enda.

«Er noe vi vurderer»

Yamauchi sier at spillet er veldig fin-optimalisert for Playstation, og at det derfor «ikke er mange plattformer som kjøre spillet i 4K@60FPS, så en måte å gjøre det på er å fokusere på en plattform. Det er ikke et veldig enkelt emne, men selvsagt er det noe vi undersøker og vurderer.»

Annonse


Det vil være mulig å skru spillet til å fungere på en rekke PC-er med et lavere detaljnivå selv om spillet er ultra-optimalisert for Sonys konsoll.

At det er mulig med gode Playstation-til-PC-porter ser vi i bøtter og spann, sist med Spider-Man: Miles Morales som vi belønnet med 9,1 av 10 poeng.

Annonse