Annonse


Prisene avslørt

Forhåndsbestillingene av Ioniq 6 ble utsolgt på minutter grunnet kun 600 tidlige eksemplarer.

Starter på under 500 000 kroner

Nå er Hyundai klare med de ordinære prisene på bilen (“I tillegg kommer leveringskostnader, veiledende 10 900 kroner).

– Det er med stor glede at vi i dag kan slippe det vi er trygge på at er meget gode priser på IONIQ 6. Som med IONIQ 5 er den nye modellen utstyrt i toppspesifikasjonen Premium som standard. Det betyr at nær sagt alt utstyr er standardisert, og at man kun har noen få tilvalg å velge i, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

“Long Range-batteripakken standard i Norge, og det betyr at vi gjør det meget enkelt for kundene å velge seg en IONIQ 6,” melder selskapet i pressemeldingen.

Annonse


Priser:

Rekkevidde:

Dette melder selskapet om den nye modellen

“IONIQ 6 er andre modell ut på Hyundais dedikerte elektriske modellserie IONIQ, og er en stor helelektrisk sedan med strømlinjeformet aerodynamikk. IONIQ 6 har med sine 4 855 mm i lengde og en akselavstand på hele 2 950 mm en svært romslig og komfortabel kupé. Takket være doble laminerte vinduer, akustisk frontrute og en rekke smarte løsninger har bilen et lavt og klasseledende støynivå, som sammen med et stilig og avansert interiør sørger for meget høy komfort. IONIQ 6 byr ellers på en full utstyrspakke, der alt av moderne komfort- og sikkerhetsutstyr er en selvfølge.

Bilen kan blant annet parkere seg selv med smart fjernstyrt parkering, eller skifte fil på egenhånd takket være avansert Highway Driving Assist 2 (HDA 2). Navigasjonsbasert smart cruise control, kameravisning av blindsonen, filholder og surround view-kamera er andre eksempler på den omfattende utstyrspakken.

I Norge tilbys IONIQ 6 i toppspesifikasjonen Premium som standard. Dette utstyrsnivået inneholder nær sagt alt tilgjengelig utstyr.

I tillegg er Long Range-batteripakken på 77,4 kWt standard, og man kan velge mellom bakhjulstrekk og avansert HTRAC-firehjulstrekk.

Bilen er bygget på Hyundai Motor Groups avanserte dedikerte elbilplattform E-GMP (Electric-Global Modular Platform). Dermed er den utstyrt med en lang rekke avanserte teknologier, i tillegg til det kundeorienterte og romslige interiøret. Med Long Range-batteripakken, bakhjulstrekk og 18’’ felger (standard) har IONIQ 6 en svært lang elektrisk rekkevidde på inntil 614 kilometer (WLTP). Med Long Range-batteripakke, firehjulstrekk og 18’’ felger er rekkevidden hele 583 kilometer (WLTP).

Den lange rekkevidden er blant annet et resultat av et aerodynamisk design. IONIQ 6 har en luftmotstandskoeffisient på bare 0,21 Cd, takket være innovative designløsninger som den lave fronten, aktive luftspjeld og såkalte wheel gap reducers, som reduserer luftmotstanden i hjulbuene foran. IONIQ 6 har et kokonginspirert interiør som sørger for veldig høy komfort og et personlig og behagelig rom. Bilen har optimalisert benplass, en rekke praktiske løsninger, og et interiør spekket med bærekraftige materialer som legger til rette for en miljøvennlig mobilitetsopplevelse.”

Annonse