valvedropperventelistenilanderdersteamdeckerlansert
Valve delte dette bildet samtidig som de meddelte at de dropper ventelisten i land der konsollen fra før av var tilgjengelig.

Annonse


Dette kan tyde på at Steam Deck snart lanseres i Norge

Valve har fjernet reservasjons-sperrene fra land der Steam Deck fra før av er tilgjengelig.

Valve klarer å møte etterspørselen, og det kan være gode nyheter for Norge

Det betyr ikke at du fra Norge, offisielt kan handle en, bare at man ikke lenger stå i kø om Valve allerede selger produktet i landet man oppholder seg. Regionen man tilhører er tilknyttet kontoen som er innlogget på Steam.

Vi håper det at Google endelig har startet salget av Pixel-mobiler offisielt i Norge, at det vil inspirere Valve til å kjappe på og lansere Steam Deck i Norge så norske spillere ikke må betale overpris på bruktmarkedet.

Teamet har jobbet hardt det siste året for å løse manko og logistikkproblemer, og på grunn av denne innsatsen produserer og sender vi nå Steam Decks med vår høyeste hastighet noensinne. Til tross for den stadig økende reservasjonsraten, har vi klart å slå våre fraktestimater, og per i dag endelig avslutte kø-systemet .

Valve

Valve har også gjort tilgjengelig dock-en i de samme markedene der konsollen er tilgjengelig. Prisen er rundt 1000 kroner.

Annonse


Dette er den utstyrt med:

Tilkoblings-alternativene.
En annen fordel med dock-en er at man kan koble til to eksterne-skjermer, en TV og tre USB-enheter.

Trolig vil Valve måtte aktivere reservasjoner igjen

Valve sier dog ifra på forhånd at reservasjonssystemet aktiveres igjen om det blir for mange ordre slik at leveringsestiamtene blir alt for lange.

Som vanlig vil det, når dette sannsynligvis skjer igjen skal vi tro Valves ordlyd, så lagrer Valve kundens plass i køen og sender en e-post når det er tid for å betale.

I mars i år meldte vi at Valves planer var å utvide lanserings-områder til en gang etter tredje kvartal.

Som du kanskje har fått med deg allerede har vi skaffet en Steam Deck og testet den. Sjekk ut vår unboxing og første-inntrykk.

Annonse