ps5utviklermodelllekket
En YouTube-er klarte å skaffe seg en PS5 utviklingsmodell, men man får dessverre ikke brukt den til stort. Bilde: Macho Nacho Productions

Annonse


“Sony kommer til å hate meg”

“Macho Nacho Productions” har klart å skaffe noe veldig spesielt.

Hvordan klarte de å skaffe denne?

I august i fjor dukket Sony sin PS5 utvikler-boks opp på eBay, men den ble fort fjernet. Hvordan Macho Nacho fikk tak i utviklerkonsollen vites ikke, men for et beist den er.

Her finner vi start og dvale-knapp, omstart-knapp, 4 x USB 3.0-porter, 2 x Ethernet (en av dem er kanskje 10Gbit) og 1 x USB 2.0-port – det er kun en USB C implementert.

Den merkelige fasongen må til for å kjøle maskinen mest mulig effektivt, noe de ikke hadde kommet like langt med før de klarte å presse alt inn i forbruker-dekselet. Denne modellen var nok mest for programvare-testing og har DTS- og Dolby-logoer på baksiden.

Annonse


Grensesnittet er laget for utviklere med en hel rekke debug-muligheter. Konsollen er tom for spill og apper. Bilde: Macho Nacho Productions

Har ekstra stor disk, men det er umulig å spille på den

Konsollen starter, og med det integrerte panelet får man IP-informasjon og annen nett-informasjon.

Utviklerkonsollen er utgått på dato, får Macho Nacho beskjed om etter at konsollen “booter”, men det er rikelig med diskplass: 2,46TB. PS5 leveres som kjent kun med 1TB.

Man får ikke gjort mye med konsollen da den ikke har diskdrev og det faktum at den bannlyses om man kobler den på nett. Dumt med så mye diskplass.

Annonse