jeepavengertilnorge
Jeep Avenger skal avsløres neste måned. Lanseringen er satt til tidlig neste år i Norge.

Nå går Jeep “all inn”: denne lanseres i Norge tidlig neste år

Annonse


Jeep hevder de skal bli ledende innen elektriske SUV-er da de nylig viste frem fire av dem.

Lanseres allerede tidlig neste år

Samtlige skal lanseres innen 2025:

Planen inkluderer fire helelektriske biler innen 2025 – og i dagens presentasjon viste Jeep frem to nye elektriske modeller: Jeep Recon og en helt ny Wagoneer S – begge biler som vil lanseres de nærmeste årene.

Jeep

Disse to modellene kommer i tillegg til nye Jeep Avenger som vises på bilutstillingen i Paris, og introduseres i Norge tidlig neste år. Vi får vite mer om Avenger i oktober.

Lover 800 km rekkevidd i 2024

Jeep sier om Avenger at den har 400 km rekkevidde og “klasseledende på bakkeklaring og angrepsvinkler.” Jeep gjør også et poeng av plassen som de omtaler som rikelig for personer og bagasje.

Annonse


Wagoneer-familien vokser til, og med kodenavn Wagoneer S, fortsetter Jeep å utvide sin elektriske tilstedeværelse i premiumklassen. Med et aerodynamisk design og firehjulsdrift som kan ta deg frem under svært krevende forhold, fortsetter de med å fylle denne klassen med biler som fortsetter tradisjonen fra Wagoneer.

Jeep

Men det er Grand Wagoneer som tar “helt av”: vi snakker opp til 800 km rekkevidde. Når denne lanseres er usikkert, men Wagoneer S, lillebror, lanseres i 2024 (vises frem neste år) og får rundt 640 km rekkevidde og 600 hester. 100 km når den på 3,5 sekunder.

Jeep Avenger:

Jeep om Recon:

“Jeep Recon er bygget fra bunnen av som en 100 prosent Jeep 4×4 – en bil som skal gi eierne gleden av å kunne nyte offroadkjøring i bortimot stillhet.

Nye Jeep Recon vil kun bli levert som elbil. For å sikre unik fremkommelighet leveres den med Jeep Selec-Terrain som inkluderer e-locker aksel, beskyttelse under, tauingskroker og seriøse offroadhjul.

Som vi kjenner fra Wrangler og Gladiator, vil også Recon inkludere mulighet til å kjøre uten både tak, dører og vinduer.”

– Den nye helelektriske Jeep Recon har egenskaper som tar den gjennom mektige Rubicon Trail, en av de mest krevende offroadløypene i USA, før den kan kjøre til nærmeste by for å lades, sier sjefen i Jeep, Christian Meunier.

Annonse