snapchattokameraersamtidigiphone
Man må ha en relativt ny iPhone for å bruke to kameraer samtidig.

Annonse


Snapchat kan bruke begge kameraene dine samtidig, men kun med iPhone

“Nå kan du snappe med begge mobilkameraene på én gang,” melder selskapet i en pressemelding kort tid etter lanseringen av Snapchat+ i Norge.

Er ikke en +-funksjon

Den nye funksjonen krever dog ikke at man betaler for +-tjenesten.

Dette forklarer selskapet om muligheten i appen:

Dual Camera ble tidligere i år lansert som en del av Director Mode, Snaps nye skaperkamera. For å gi enda mer synlighet – og spontanitet – til verktøyet, plasserer Snapchat nå Dual Camera foran og midt i hovedkameraets verktøylinje, slik at Snapchat-brukere enkelt kan bruke det. Dual Camera vil også fortsatt eksistere i Director Mode sammen med Green Screen, Camera Speed og Jump Cut, som kommer i løpet av de kommende månedene.

Snapchat

Dette er mobilene som er støttet

– Vi er så glade for å gi Dual Camera til samfunnet vårt. Snap har lenge investert i morsomme, spontane kameraopplevelser og vi ser virkelig på Dual Camera som en videreutvikling av denne forpliktelsen. Vi gleder oss til å se hvordan Snapchat-brukere bruker Dual Camera til å fange flere perspektiver samtidig, og gi folk muligheten til å være en del av øyeblikket, mens det skjer, sier Jane Meng, kameraproduktsjef i Snap Inc.

Funksjonen er allerede lansert globalt og heter “Dual Camera”. Android-mobiler får støtte senere. For iOS kreves det en iPhone Xs/Xr eller nyere.

Snapchat-brukere vil ha valget mellom flere oppsett – inkludert vertikal, horisontal, bilde i bilde og utklipp – pluss tilgang til elskede kreative verktøy, inkludert musikk, stickers og linser.

Snapchat

Annonse


Annonse


Annonse