steelseriesmednyeprodukterhøsten2022
Samtlige av Steelseries sine nye høyttalere og hodetelefoner kan handles nå.

Annonse


Storslipp fra SteelSeries

SteelSeries har avslørt tre høyttalere og tre nye hodetelefoner, og de kan handles nå.

Dette er selskapets tre høyttalere

La oss hoppe rett i det. Arena er høyttalerne, og de er priset som følger:

Arena 3 – 1499 kroner

Arena 7 – 3249 kroner

Arena 9 – NOK 5899 kroner

SteelSeries forklarer:

“Danske SteelSeries utvider nå sin serie av gaming-tilbehør med høyttalersettene Arena 3, Arena 7 og Arena 9 – de perfekte høyttalerne til gamere som stiller høye krav til gaming-lyden sin når det kommer til lydkvalitet og innlevelse.

Alle de tre Arena-settene er kompatible med programvarepakken Sonar, som gjør det enkelt å stille inn lyden akkurat slik du vil ha den. Har du bruk for den perfekte mikrofonen, har SteelSeries også lansert trådløse Arena Mic med ClearCast SuperCardiod-støyreduksjon.

SteelSeries

Arena-serien byr på ekte surround-lyd via én enkel USB-tilkobling, og sikrer at du får nøyaktig den lydopplevelsen spillutviklerne har skapt i titler som Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, God of War, Call of Duty og Destiny 2. Arena-serien byr på et fullt høyttalersett med to fremovervendte høyttalere, én senterhøyttaler, to trådløse surround-høyttalere og en subwoofer på 6,5 tommer.”

Annonse


Dette er de nye hodetelefonene i Nova-serien

“Nylig lanserte Arctis Nova 7 kompletterer sammen med Arctis Nova 1 og 3 den nye Arctis-serien, slik at det skal finnes fantastisk gaming-lyd til alle målgrupper. Arctis Nova 7 flytter grensene for hva kravstore gamere kan forvente av et av bransjens beste headset.

Arctis Nova 7 har både 2,4 GHz- og Bluetooth-forbindelse, så du kan koble headsettet til både PC-en og smarttelefonen samtidig, og med innebygget støydemping er du skjermet for forstyrrelser i kampens hete. Headsettet har hurtiglading, og kan brukes i hele 6 timer etter kun 15 minutters opplading. 

Steelseries

Arctis Nova 7 byr på Nova Acoustic System med innebygget High Fidelity-lyd, og er støttet av programvarepakken Sonar som gir gamere 360 graders Spatial Audio. Gamere med Arctis Nova 7 vil høre detaljer som andre gamere går glipp av, enten det er snakk om skritt i Counter-Strike eller atmosfæreskapende detaljer i Elden Ring.”

Nova 1 – 699 kroner

Nova 3 – 1099 kroner

Nova 7 – 1999 kroner

Annonse