dualsense2mednyeanalogstikker
Et Sony-patent avslører at selskapet trolig planlegger analog-stikker som trinnløst kan trykkes ned med motstand. Kanskje debuterer de med Playstation 5 Pro.

Annonse


Playstation 5 kan få revolusjonerende DualSense 2

Et patent avslører at Sony forsker på motstand i analog-stikkene.

Er dette ment for Playstation 5 Pro?

DualSense ble lansert med motstand i triggerne, og nå ser det altså ut til at selskapet ønsker å viderebringe dette også til stikkene.

Vi er nå to år inn i dagens konsoll-generasjon, noe som tradisjonelt betyr at det ikke er lenge til en 0,5-oppgradering av maskinvaren – kanskje venter Sony med å lansere “DualSense 2” til de har en ny konsoll på markedet?

Som vi meldte 26. mai i år:

“Det kinesiske teknologiselskapet TCL Technology mener at Playstation 5 Pro og en ny Xbox, eventuelt flere som med Series S, lanseres neste år eller i 2024.”

Annonse


Hvorfor har ingen gjort dette allerede?

Britiske Metro forklarer at analog-stikkene kan trykkes ned inn i gamepad-en. Fra før av kan analog-stikker trykkes ned med ett klikk, men dette ser ut til å være en mer analog løsning for langt bedre kontroll.

Det har ikke vært innovasjoner på dette området, noe som overrasker, men det ser altså ut til at Sony har lyst å gjøre noe med akkurat det.

Bilde: Sony

Annonse


Annonse


Annonse