googlepixelbudsprosalgetharstartet
Google Pixel Buds Pro-salget har startet med levering om en uke.

Annonse


Nå har salget startet, men ikke i Norge – likevel finnes det håp

Skal du handle Googles nye Pixel Buds Pro må du ha en adresse i Frankrike, Tyskland, Irland, Italia, Spania eller Storbritannia. De nye proppene ble annonsert i mai.

Google ønsker ikke prøve seg med Pixel i Norden

For igjen dropper Google å lansere et nytt Pixel-produkt i andre regioner enn de største Europeiske landene, dessverre. I stedet selger produsenten kun Nest og Stadia her til lands.

Google har også åpnet for forhåndsbestilling av Pixel 6a. De som handler får med Pixel Buds A-Series på kjøpet. Mobilen plasserer seg mellom Pixel 6 og Pixel 6 Pro. 

Pris: 2128 kroner omregnet fra pund.

Det er likevel håp

Selskapet fortsetter å forbedre proppene sine, og fordi dette ikke bør være et vanskelig produkt å innføre også her, til forskjell fra mobiler som bør ha operatør-støtte. Årsaken vet vi ikke, men slik er det.

Annonse


Det er dog håp: ProShop, ComputerSalg og Teknikkdeler fører alle Google Pixel Buds A-series, det rimeligere alternativet, fra tusenlappen til 1499 kroner, så det er gode sjanser for at en av dem grå-importerer Googles topp-plugger. Flere av disse nettbutikkene selger også Pixel-mobiler, så ja, det er definitivt håp.

Vi hører med nettbutikkene for å finne ut hva planen er.

Dette er hva Pro og A-series byr på. Begge har støtte for Google Assistant:

Annonse


Annonse


Annonse