googlenyeprodukter2022
I høst lanseres Pixel 7-serien, Pixel Watch, Pixel Tablet og Pixel Buds Pro for å skape et helhetlig maskinvare-økosystem.

Annonse


OPPDATERT: Pixel Tablet, Pixel Watch, Pixel 7 og Pixel Buds Pro avslørt

Google brukte overraskende nok litt tid til å snakke om en kommende mobil i går, og ikke bare den lille mellomklassemobilen Pixel 6a.

Oppdatert, 11:04:

Selskapet avslørte også Pixel Watch, en klokke som lanseres i høst samtidig med Pixel 7-serien. I tillegg avslørte de også Pixel Tablet, et produkt som ikke lekket i forkant av gårsdagens event.

Også Pixel Buds Pro ble annonsert:

Annonse


Google hadde en overraskelse på lager

Selskapet har en helt annen tilnærming til nærmest alt, inkludert å snakke om kommende produkter i god tid før de lanseres. I dette tilfellet er det snakk om Pixel 7 som de faktisk viste frem i går.

Mobilene utstyres med Tensor andre generasjon og vil leveres med Android 13.

En mindre design-oppgradering som tar seg bra. ut

Designet er en mindre oppgradering av den de introduserte i fjor med Pixel 6. En av endringene er aluminiumet som dekker kamera-delen, som jo får mobilene til å skulle seg ut – metallet går helt ut på kantene:

Pro-modellen får tre kameraer (standard, ultra vidvinkel og telefoto), mens sekseren får to, så ingen overraskelser der.

Det er hva vi vet om dem enn så lenge. Lanseringen vil. trolig skjer i oktober i kombinasjon med Android 13, men ikke forvent at de kommer til Norge. Som vanlig.