macbookairm2kjøleløsning
Er man ikke redd for å miste garantien er det enkelt og billig å forbedre kjølingen til MacBook Air M2. Bilde: Max Tech

Annonse


Kjøle-hack til 150 kroner gir bedre MacBook Air M2-ytelse

Det skal ikke mye til for å forbedre kjølingen til MacBook Air M2. Det er nesten som Apple ønsker at MacBook Pro M2 med vifter skal ta seg bedre ut enn nødvendig.

Det skal ikke mye til for å forbedre Apples nyeste laptop

iFixit har allerede avslørt innmaten til maskinen som til og med mangler varmespreder. Det er derfor ingen overraskelse at det ikke skal mye til for å kjøle maskinen bedre, og på den måten oppnå maksytelse under lengre perioder, som jo er mulig med et aktivt viftesystem.

YouTube-er “Max Tech” har også åpnet maskinen, og fant etter testing at en termisk kjølematte til 150 kroner, plassert over M2-brikken, kjøler maskinene 11 grader kjøligere når den stresses som verst.

600 poeng bedre i Cinebench

Bedre kjøling hjelper maskinen til å opprettholde en så høy GHz som mulig, noe som bevises fungerer i Cinebench R23: i fjerde testrunde klarer maskinen med best kjøling 8240 poeng mot 7790 poeng og 8208 på en annen MacBook Air M2 med Apples originale løsning (det vil derfor avhenge noe av utgaven man får). Også i femte test er maskinen med forbedret kjøling bedre.

Annonse


Snittet ligger på 600 til 700 flere poeng.

Vår anmeldelse av MacBook Air M1 kommer i morgen.