nothingphone1reserveres
Vi er spente til å få Nothing sin første mobil, phone (1), inn til test.

Annonse


Dette må du gjøre for å kunne sikre deg mobilen alle snakker om

Nothing har startet en reservasjonsløsning for at de første skal kunne skaffe seg phone (1), en mobil som faktisk ikke lanseres i USA med det første. Fokuset er Europa.

Her kan du registrere din interesse i håp om en invitasjon

Det Nothing krever er at man registrerer seg for så å kanskje bli trukket ut til å kunne forhåndsbestille mobilen som avsløres i sin helhet 12. juli.

Nothing forklarer til ITavisen at man må registrere seg for å få sjansen til å motta en invitasjons-kode. Du kan deretter logge inn på Nothing-kontoen din for å undersøke hvor du er i køen.

Gjør alt for å maks-hype sin første mobil

Og her er det smarte PR-trikset: deler du en unik URL med venner og familie flyttes du frem i køen med større sjanse for å kunne betale Nothing for en mobil. Genialt.

Annonse


De første batchene med forhåndsbestillingskoder sende per e-post 11. juli i puljer. Etter at du har fått en kode har du 48 timer på å bestille og du må ut med 20 euro (209 kroner) i depositum (du ikke har rett til å få tilbake) for å reservere.

Fra og med 12. juli får de første en privat lenke per e-post der man kan betale for mobilen. De 20 euroene man har lagt ut trekkes fra kjøpesummen. Nothing opplyser at kunder også får 20 euro i ekstra kreditt man kan bruk til å handle ear (1)-ørepluggene eller tilbehør til phone (1).

Annonse