piratstrømmingibrasilapper
Cine Vision er den mest populære appen i kategorien underholdning i Brasil per en kilde.

Annonse


I dette landet er pirat-apper fra Play Store mer populære enn HBO og Netflix

Piratkopiering tar helt av i Brasil der tittere laster ned pirat-strømme apper direkte fra Android Play Store med millioner av nedlastinger og titusenvis av tilbakemeldinger.

Hvordan er det mulig?

Utrolig, men sant: “Cine Vision V5” og “MegaFlix”, to av pirat-appene, er mer populære enn Netflix, HBO and Disney per en kilde.

Det utrolige her er ikke at de er mer populære, men at de ikke er luket bort av Google da det jo heller ikke er lovlig på Android som på iOS. Årsaken for hvordan dette er mulig får du vite litt senere.

Bakmennene bak MegaFlix strømmer rett og slett pirakopierte utgaver av filmer og serier og tjener penger på annonser. Noen av appene er fjernet, men faktum er at Cine Vision har over 82 000 anmeldelser og har derfor levd i økosystemet en god stund.

Annonse


Cinevision serverer pirat-innhold fra blant annet Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Paramount+ og Apple TV.

Cine Vision har over fem millioner nedlastinger:

Begrenser tilgangen for ikke å bli stengt

Det er en årsak til at Cine Vision, og trolig flere av dem, enda ikke har blitt tatt.

Årsaken skal være at utviklerne region-sperrer tilgangen til pirat-materialet til lokale områder i Brasil. På den måten er det en trailer-app Google undersøker da de sitter et annet sted. TorrentFreak bekrefter at da de testet appen var det kun trailere som ble servert, og det er mange med negative tilbakemeldinger da de kun ser trailere.

Fremdeles er det overveldende flere positive tilbakemeldinger enn negative, noe som peker i retning på region-sperrer.

Cine Vision er den tiende mest populære appen i landet per Similarweb.com, mens Sensortower lister den på førsteplass:

Annonse