diablo4erikketgratisspill
Diablo 4 lanseres neste år.

Annonse


Lover å ikke gjøre det alle hater med Diablo 4

Kritikken har haglet mot Diablo Immortal som i utgangspunktet er gratis å spille, men som virkelig ønsker man skal punge ut for å gjøre karakteren bedre.

Diablo 4 lanseres neste år uten mikro-transaksjoner

Det er ingen overraskelse for spill som hovedsak er myntet på mobiler og som er gratis å laste ned, men fansen ønsker en fullverdig opplevelse (også til PC) – derfor utrykker nå Blizzard at Diablo 4 er et full-pris-spill og at de skal oppdatere spillet i mange år fremover.

Fokuset på det nye innholdet vil ligge i “valgfrie kosmetiske gjenstander og komplette historie-drevne utvidelser.” Da leser vi det slik at mikro-transaksjoner, om de implementeres, ikke vil ha noe å si for spillbarheten.

Blizzards Rod Fergusson bekrefter støtte for kryss-spilling: