Annonse


Google med gratis festpakke til alle Android-mobiler

Google ruller ut i løpet av dagene og ukene flere nye funksjoner til alle Android-mobiler med appene installert.

Google oppsummerer de nye funksjonene:

“Android legger stadig til funksjoner for bedre kontakt med menneskene og enhetene rundt deg. I dag introduserer vi et sett med oppdateringer for å hjelpe telefonen din til å skille seg ut like mye som deg. Fra mer uttrykksfulle måter å sende meldinger til vennene dine på, til subtile, men smarte oppgraderinger til underholdning og tilgjengelighet, for å sikre at hver interaksjon med Android-enheten din er mer nyttig enn den forrige.”

Først ut er Gboard som kan forvandle tekst til små bilder som kan sendes uansett hvilket program man bruker.

Sound Amplifier er som navnet tilsier noe helt annet og er ment for personer med dårlig hørsel:

Appen bruker mobilens mikrofon til å hente opp mer omgivelseslyd og “med dagens oppgradering er omgivelses støy-nivået redusert,” melder Google som også sier at appen er kjappere, lyden mer nøyaktig og et grensesnitt som er lettere å bruke.

Lookout er for de med dårlig syn

Neste ut er en app for personer som ser dårlig eller er blinde. Lookout-appen bruker kameraet for å hente frem informasjon om verdenen rundt deg.

“Med det nye bilde-moduset så lan du høre en beskrivelse av et bilde bare ved å åpne den fra omtrent hver eneste app. I tillegg er forbedringer som tekstmodus, dokument-modus, mat-merkelapp og utforske-modus inkludert.

Annonse


Lookout fungerer nå også uten WiFi eller datanett.

Bruk Play Points til å betale

Google Play Points kan nå brukes i-appen når man betaler, “uten at man behøver å forlate din favoritt-app eller spill”.

Du kan betale for produktet i sin helhet med Play Points, eller dele opp med poeng og en annen form for betaling. Norge er inkludert på listen over land dette er støttet, så denne muligheten kommer i løpet av noen uker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse