galaxyzfold4
Vi kjenner nå både spesifikasjonene og hvordan den blir seende ut takket være SmartPrix. Bilde: Vi kjenner nå både spesifikasjonene og hvordan den blir seende ut takket være SmartPrix.

Annonse


Slik ser den ut og slik blir innmaten: får den kjappeste brikken og 2 x 120Hz-skjer

Spesifikasjonene til Galaxy Z Fold 4 er trolig avslørt i sin helhet.

2 x 120Hz-paneler

Det er Yogesh Brar på Twitter, som i økende grad nå er en kilde for lekkasjer, som avslører enda mer enn det vi allerede vet. 9. mai lekket det jo litt informasjon om de nye skjermene:

“Den eksterne skjermen får et format på 23:9 i motsetning til 24.5:9. Har du vanskeligheter med å se dette for deg? Vi også, så her er to bilder som sammenligner de to.”

Får den absolutt beste Android-brikken

Nå står ikke panel-formatene oppført i spesifikasjons-listen under, men vi får vite at “innover-skjermen” måler 7,6″ og “utover-skjermen” 6,2″.

Annonse


Moro er det at toppmodellen til Samsung også får Snapdragon 8 Plus Gen 1 som en av de aller første (sammen med den den nye Razr 3), den ble jo akkurat annonsert og byr blant annet på bedre GPU-ytelse.

Utover det er det ingen overraskelser da vi finner 12 og 16GB RAM-modeller, begge skjermene har 120Hz og vi får lever et batteri på 4400 mAh med en 25 w lader som kanskje eller kanskje ikke følger med i boksen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse