battlefield2042sesong1
Battlefield 2042 kommer med nytt innhold neste måned - da starter sesong 1.

Annonse


Slik blir Battlefield 2042 nå – sesong 1 starter neste måned

Endelig har EA og Dice avslørt når første Battlefield 2042-sesong starter: tidlig i juni.

Sesong 1 lanseres tidlig neste måned

I tillegg til annonseringen fansen (som er igjen) har ventet på, kommer det en oppdatering før første sesong braker løs.

Dette er planene fremover:

“Før starten på første sesong har vi fokusert på å rette noen av kjerne-feilene i spillet. Det har vært viktig for oss å sikre at så mye av opplevelsen som var med da vi lanserte fungerer best mulig før vi begynner å levere nytt innhold. Vi vet at dette har vært en frustrerende og at det har tatt lang tid, og selv om vi har mer å gjøre, er vi oppmuntret over at mange av dere har en bedre opplevelse med spillet.”

Det er litt bedre stemning rundt spillet nå, og som vi ser av april økte spillerbasen med en god del fra begredelige mars 2022.

Bilde: Steamcharts

Dette er fokuset nå

Før det nye innholdet lanseres neste måned sier Dice at de fokuserer på følgende områder:

Annonse


  • Kart
  • Opplevelser og spillermodus
  • Kjerne-spillbarhet
  • Nytt innhold

Bedre animasjoner:

Det kommer nye kart i første sesong, men Dice sier de også skal ordne opp i de eksisterende. Spillerne har klaget på for store åpne områder, og nå forklarer utviklerne at de ønsker å skape en mer taktisk og morsom opplevelse.

“Dekning er lagt til ikke bare med plassering av nye objekter, men også ved å heve terreng for å hjelpe til med å bryte siktlinjer og la infanteri bevege seg mer målrettet rundt på kartet. Viktigst av alt, disse nye objektene gir mer taktisk ødeleggelse som bidrar til å sikre at kartet utvikler seg gjennom hver runde, og gir både angripere og forsvarere nye alternativer når de spiller i nøkkelområder.”

Det er flere andre forbedringer også, inkludert for spesialister.

Her er noen av områrende før og etter:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse