applestudiodisplayoppdatertbeta
Kameraet var langt fra så fantastisk som det burde være, men fordi den har en A13-brikke og avansert programvare, er det dømt til å oppstå feil.

Annonse


Beta-oppdatering retter Apples skjerm til 18 990 kroner

Apples nyeste skjerm, Studio Display, koster “bare” fra 18 990 kroner.

ErHvorfor designe en skjerm slik?

Problemet under lanseringen var at webkameraet var av så dårlig kvalitet at anmelderne regnet med noe var feil, og det var det. Fordi skjermen kjører et iOS og A13-brikke er den like utsatt som feil som datamaskiner.

Skjermen ble lansert 18. mars, og frem til nå har den fremdeles problemer med webkamera-kvaliteten (12MP – f/2,4), om man da ikke installerer “Apple Studio Display Firmware Update 15.5″ i beta-utgave.

Dette er det nye versjonsnummeret

For å få oppdateringen må nemlig Mac-en som skjermen er koblet til kjøre macOS 12.4 beta og laste ned en 487MB stor oppdatering til skjermen – kun da vil man få glede av feilrettingene. Det er lite trolig at profesjonelle kommer til å installere en beta av macOS

Annonse


Etter man har installert beta-en av macOS, kan man igjen se etter oppdateringer der man ser etter macOS-oppdateringer, og oppdatere til versjon 19F5062g.

Forhåpentligvis er oppdateringen nå også tilgjengelig for alle beta-testere, og ikke bare utviklere.

Forbedrer en rekke aspekter

Uansett så er kameraet forbedret med bedre støy-eliminering, forbedret kontrast og “framing”, som bekreftet av The Verge.

Vi håper at maskin- og programvaren på innsiden av skjermen er verdt det, og at Apple ikke bare leverer feil og mangler, men også nye funksjoner fremover. Muligheten er jo der.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse