cyberpunk2077dlc2023
DLC-en til Cyberpunk 2077, som CDPR utførte en vellykket redningsoperasjon for, lanseres i 2023.

Annonse


Cyberpunk 2077-utvidelse lanseres i 2023

Kort tid etter at CDPR måtte kunngjøre at The Witcher 3 til Xbox Series X/S og Playstation 5 er utsatt på ubestemt tid, har de også glad-nyheter å melde.

Mer innhold for reddede Cyberpunk 2077 kommer neste år

Det er ingen dato koblet til prosjektet, men studioet lover flere detaljer “senere i år”. De delte også en slagplan for 2022 på Twitter som inkluderer utviklingsstart av det nye Witcher-spillet med Unreal Engine 5, utvidet støtte for Cyberpunk 2077 og som nevnt utvikling av neste-generasjon The Witcher 3: Wild Hunt.

Selskapet som handlet studioet The Molasses Flood i oktober i fjor sier at de jobber med et ikke-annonsert prosjekt basert på en av CDPR sine merkevarer. Utover dette kommer det en spin-off av GWENT: The Witcher Card Game og ikke minst utviklingsarbeid for flere ikke-annonserte prosjekter.

Annonse