statisbretteiphoneapril2022
Vi har hørt om brette-iPhone i mange år allerede, og de mest optimistiske spådommene flyttes fremover i tid. Samtidig dukker det stadig opp ny informasjon om Apples planer, selv om de er ganske så vage. Design: crispbot.com

Annonse


Dette mener han er Apples brette-planer

Ming-Chi Kuo revurderer sin tidligere analyse fra 2021 om at “iPhone Fold” lanseres så tidlig som i 2024.

Det kan komme MacBook med 20″ panel der alt er programvare

“Nå er det tydelig at denne prognosen må revideres. Jeg spør at Apple kan lansere sin første brettbare tidligst i 2025”, melder Kuo på Twitter og sier at det ikke nødvendigvis blir en iPhone man kan brette, men kanskje også en iPad eller en hybrid mellom en iPad og en iPhone.

Den siste spådommen for oss til å tenke på dette ryktet (med tilhørende illustrasjoner) som går på at en “MacBook” utstyres med en heldekkende skjerm som inkluderer et programvaretastatur eller andre visuelle grensesnitt avhengig av hvilket program man har oppe på topp-skjermen.

Apple samarbeider med LG for en ny generasjon brette-skjermer

Videre mener Kuo at Apples foretrukne størrelser når de skal utvikle brettbare enheter er medium, stor og liten.

Annonse


“Apple tester aktivt brettbare OLED-paneler på rundt 9″. Testen er ment å verifisere nøkkel-teknologier, og blir kanskje ikke å finne i det endelige produktet”, forklarer han og lenker til en The Elec-artikkel der det kommer frem at LG samarbeider med Apple for å utvikle en ny type brettbart OLED-panel.

Denne nye skjermteknologien er visstnok dekket av glass for å heve berørings-opplevelsen – dette i stedet for plast-typen polyimid som de fleste brette-produktene nytter i dag.

Det er ingen overraskelse at Apple venter på slik teknologi før de lanserer sin(e) brettbare.

Annonse