windows11
Microsofts Windows 11 fortsetter å vokse, men litt momentum har de mistet.

Annonse


En av fem PC-er har Windows 11, men nå går det nedover

Februar-tall fra AdDublex viser at Microsoft sin Windows 11 stadig blir å finne på flere PC-er. Operativsystemet er nå installert på hele 20% av Windows-maskiner der ute, noe som betyr at hver femte PC kjører Windows 11.

Veksten avtar

Av grafene som vises under og som er hentet fra AdDuplex sin undersøkelse så kan det tyde på at veksten har avtatt litt, til tross for at Microsoft har gjort en rekke tiltak for å motivere brukerne til å oppgradere.

Veldig få på Windows 11 Insider Preview

Når det gjelder fordelingen på ulike Windows 11-versjoner så er det interessant å vite at 19,3% av Windows-brukere totalt sett er på den offentlige og oppdaterte utgaven av Windows 11 21H2, mens Insider-brukere representerer knappe 0,3%. Totalt er det altså snakk om 19,3% Windows 11-brukere, noe Neowin anslår til å bikke 20% i mars.

Har du oppdatert til Windows 11?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse