bethesdaflyttertilsteam
I april kan du flytte Bethesda-spillene du eier over til Steam. Fra og med mai kan du ikke lenger bruke Bethesda Launcher.

Annonse


Bethesda flytter spillene dine til Steam

Bethesda har valgt å pensjonere “launcheren” for egne spill.

I mai er Bethesda Launcher borte

Du vil kunne flytte alle spillene du eier, selvsagt gratis, over til Steam i begynnelsen av april. I mai er det over og ut for Bethesda sin egen spill-starter, og det er jo like greit: det er veldig mange slike “launchere”: Ubisoft har sin egen, det samme har Rockstar.

Dette er ikke det samme som at Bethesda-kontoen din forsvinner, da denne blir værende. Om lagrede spill sier Bethesda at “mange spill vil også flytte over lagrede data automatisk, mens noen av dem må flyttes over manuelt. For spill som krever det, vil du fremdeles bruke Bethesda.net-pålogging for å logge inn og spille”. Også lommeboken blir flyttet over.

Annonse