tesla
Design-sjefen i Tesla synes det er trist at ingenting nytt og spennende kommer ut av Apples fabrikker lenger.

Annonse


Tesla sin designsjef om Apple-produkter: – Ingenting å se frem til

Tesla sin designsjef Franz von Holzhausen har i en podcast uttalt seg om Apples produkter og hva han mener om selskapets designprinsipper, og det er ikke nødvendigvis positive ord.

Vært i Tesla siden 2008

Det kom frem i en samtale mellom Holzhausen og Spike Feresten under sistnevntes podcast på Spike’s Car Radio, der Teslas designsjef sa at Apples enheter på dette punktet kun er en fortsettelse på det de allerede har laget, og at hver eneste nye enhet er basert på noen få endringer fra foregående generasjoner.

Holzhausen har vært hos Tesla siden 2008 og står for designet til nesten alle bilene deres: Model S, Model X, Model 3 og Model Y i tillegg til kommende Cybertruck.

Følger i Musk sine fotspor

Under samtalen fortalte han at det gjør vondt å si, men at han bruker en Apple Watch ene og alene på grunn av trening- og helseaspektet klokken byr på.

“Det triste med Apple-produkter nå er at det ikke er noen ting å se frem til. Jeg følger at det bare er en fortsettelse på det de har, en knapp videreføring av det samme som før. Det har vært vanskelig å la seg motivere av det de gjør.”

Holzhausen er ikke den eneste i Tesla som har kommet med stikk mot Apple. I 2015 omtalte Tesla-sjef Elon Musk Apple som en “Tesla-gravplass” og at “dersom du ikke får det til hos Tesla, så går du heller for å jobbe hos Apple.”

Annonse