apex-legends-ranks-1200x675
Apex Legends har hittil ikke utnyttet all kraften som er å finne i PS5 og Xbox Series X.

Annonse


“Apex Legends” observert for PS5 – er det oppdateringen vi har ventet på?

Har gått et år uten ny versjon

Til å være så populært som det er så har Respawn Entertainment tatt seg svært god tid med å oppdatere Apex Legends, slik at spillet tar full utnyttelse av kraften som er å finne i de nye generasjonene med spillkonsoller.

Nå, litt over ett år etter at PS5 og Xbox Series X ble lansert, har det dukket opp en PS5- versjon av Apex Legends til PlayStation-databasen. At spillet er lagt til her betyr som regel at vi ikke trenger å vente spesielt lenge på at Respawn Entertainment gjør en offentlig annonsering.

I Twitter-meldingen som avslører at spillet er lagt til i databasen, går det frem at spillet tar opp 80GB av lagringsplassen på PS5.

Høyere oppløsning og 120 FPS

At det er en PS5-versjon på vei er nærmest også en garanti på at en Xbox Series X/S-versjon er på vei. En Twitter-bruker kalt MauroNL som hevder han sitter på innside-informasjon mener at de nye versjonene kommer veldig snart, og at man blant annet kan se frem til økt oppløsning samt spilling med 120 bilder i sekundet.

Annonse


Slik det har foregått hittil er at PS5- og Xbox Series X/S-spillere har spilt versjonen av spillet som tilhører forrige generasjon med konsoller.

“Apex Legends” er ellers tilgjengelig på PC, Switch, PS4 og Xbox One.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse