spotifyfunksjonerapplemusic
Spotify sliter med å levere nye funksjoner som HiFi og Spatial.

Annonse


Spotify utsetter HiFi på ubestemt tid

I februar i fjor annonserte Spotify planene om å lansere et HiFi-abonnement.

Vi vet ikke når Spotify vil kunne tilby HiFi

Nå melder selskapet at de ikke har noen dato for lansering, og at de ikke har “noen tidspunkt å dele” etter at planen først var å lansere før 2022.

De sier samtidig at “HiFi kvalitet er viktig for deg, og vi føler det samme som deg. Vi er spente på å kunne lansere Spotify HiFi til Premium-kunder i fremtiden”. Det er ukjent hvorfor de har problemer med å lansere oppgraderingen.

Spotify må levere varene snart

Den svenske musikk-tjenesten sier at de skal holde oss oppdaterte når de kan.

Selskapets farligste konkurrent, Apple, har allerede oppgradert Music med støtte for lossless, og har også lansert 3D-lyd som bruker sensorene i AirPods Pro og AirPods Max for å registrere hvor hodet er og på den måten plassere lyden virtuelt. Det er også ukjent hvordan Spotify, om de ikke går i samarbeid med maskinvare-partnere, vil kunne levere trådløs “lossless”-HiFi-lyd.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse