iphonefold
Apple jobber med flere foldbare iPhone-modeller ifølge AppleInsider.

Annonse


Apple jobber med ikke bare én, men flere foldbare iPhones

Etter gårsdagens melding om at iPhone 14 får pilleformet kutt for frontkameraet i skjermen, er DylanDKT igjen ute med nyheter. Denne gangen bringer han et rykte om iPhone Fold – den foldbare smarttelefonen til Apple som det lenge har vært snakk om.

Eksperimenterer med flere prototyper

Angående den foldbare telefonen til Apple forteller Dylan at for det første så er det ikke bare én, men flere av disse som er under utvikling. På Twitter skriver han at selskapet definitivt er opptatt i disse tider med å teste flere varianter og prototyper med brettbare skjermer, men at de samtidig skal være skeptiske eller bekymret over trenden med brettbare telefoner:

– Apple tenker langsiktig

Skepsisen er rettet mot spørsmålet om hvorvidt brettbare eller foldbare smarttelefoner er noe som har kommet for å bli, eller om det er snakk om teknologi som blir utdatert.

Dette er noe grunnen til at Apple skal være tilbakeholdne i det å lansere en slik telefon, der de ifølge Dylan er opptatt av å observere markedet for foldbare telefoner for å se blant annet hvilke feil konkurrentene gjør, og på den måten unngå de samme tabbene.

Annonse


Den overordnede planen til Apple virker altså å være det å unngå at en brettbar iPhone-modell blir et steg tilbake fra dagens iPhone-formfaktor.

AppleInsider melder også at velrespekterte Ming-Chi Kuo har meldt at Apple tidligst vil lansere sin første brettbare telefon i 2023 eller 2024.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse