surfacetrio
Det høres ut som en elendig ide å gjøre det enda mer komplekst med tre skjermer før Microsoft finner ut hvordan de kan skape et effektivt grensesnitt med to.

Annonse


Ikke gjør det, Microsoft

Det har dukket opp et patent som avslører en Surface Trio (?), altså en med tre brette-skjermer.

Surface Duo har et programvareproblem

Surface Duo med to har vært en flopp for selskapet (les vår test), og heller ikke oppfølgeren fikk positive tilbakemeldinger. Mye av problemet ligger i hvor lite intuitivt Android-grensesnittet er i kombinasjon med svakt kamera og en høy pris. Første generasjon hadde også store problemer med å akseptere presis berøring.

Får de ikke til to skjermer, på hvilken måte vil det hjelpe å gjøre det enda mer komplisert? Også Samsung har et patent på en slik tre-skjerm enhet for Fold-merkevaren. Dette patentet ble avslørt i oktober 2020.

Det er brukergrensesnittet, og ikke maskinvaren, som er et problem

Det er et patent fra juni 2020 som er avslørt av Patently Apple, så noen garanti for at Microsoft går fremover med planene er selvsagt ikke garantert, og vi regner med at de fokuserer på å forbedre brukergrensesnittet før de hever kompleksiteten ytterligere.

Annonse


En av de interessante funnene er at brukeren alltid kan ha en skjerm vendt mot seg om ønskelig, mens Duo viser begge skjermene når enheten brettes ut.

Som Patently Apple påpeker koster Oppos to-skjerm enhet “kun” 1200 dollar. En ytterligere reduksjon i prisen kan bane vei for enheter med tre brettbare skjermer, men utfordringen for dem alle mer enn noen gang er grensesnittet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse