sprengtemodels
Hadde du handlet nye batterier til 200 000 kroner, eller sprengt den? Så langt har eks Tesla-eieren raket opp 3,5 millioner visninger som gjest hos " Pommijätkä"..

Annonse


Her sprenger han Model S-en sin til fillebiter

I stedet for å betale 200 000 kroner for reparasjonen på bilen sin, er det i 2021 i stedet en siste mulighet til å gå viralt på nett.

Hva hadde du gjort?

Og det er nettopp hva Tuomas Katainen fra Finland fant ut ville være moro da han teamet opp med sprenge-ekspertene hos Pommijätkät som festet intet mindre enn 30 kg dynamitt på Teslas bil. Dette er ikke like god reklame for dem.

I det åtte minutter lange klippet tar folkene hos Pommijätkät det helt ut og fly-dropper inn en Elon Musk-dukke inn i bilen før de sprenger bilen i så mange deler at det er umulig å se bilen i flammehavet sekundet etter eksplosjonen.

Måtte ha kjøpt ny batteripakke

Det er en 2013 Model S Katainen fikk nok av. Han beskriver en positiv opplevelse de første 1500 km, men etter det ble eieren bombardert av feilmeldinger.

Til slutt fant ekspertene ut at eneste løsning var å skifte hele batteri-pakken til en pris av 199 926 kroner. Men var det verdt det? Et kjapt søk avslører at de går for rundt 240 000 kroner avhengig av modell på det norske bruktmarkedet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse