game-awards

Annonse


The Game Awards 2021: Dette er de store nyhetene

I går var det duket for The Game Awards, et arrangement bestående av spilltrailere, prisutdelinger og nye spillavsløringer. Hele arrangementet tok litt over tre timer og ga oss en rekke godbiter, inkludert en sniktitt på oppfølgeren til Alan Wake, Star Wars Eclipse og Wonder Woman som nå får sitt eget spill, i tillegg til mer innhold fra spill som Horizon Forbidden West og Elden Ring.

Alan Wake får oppfølger

Blant de største overraskelsene var at kritikerroste Alan Wake får en oppfølger, og at denne beveger serien i en mer dyster retning, til overlevelse- og skrekksjangeren. Spillet lanseres i 2023 på Epic Games Store, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Den korte, aldersbegrensede traileren kan du se her.

Alan Wake 2 blir skumlere enn sin forgjenger, ifølge kreativ direktør Sam Lake.

Nytt Star Wars-spill på vei

En annen avsløring var den av Star Wars Eclipse, et action/eventyr-spill som utvikles av Quantic Dream – samme studio som sto bak Detroit: Become Human. Man vet lite om tidspunkt for lansering og tilgjengelige plattformer, men spillet skal være satt i High Republic-perioden og gi deg mulighet til å utforske spillet på mange måter.

Opplysninger på spillets nettside tyder på at man kan ta styringen på flere ulike karakterer med ulik bakgrunn og historie.

Annonse


Wonder Woman får sitt eget spill

Det ble også kjent at et Wonder Woman-spill er på vei fra Monolith Productions, studioet bak Middle-earth: Shadow of Mordor. Spillet tar form som et actionspill i tredjeperson, og skal visstnok ha et nemsis-system veldig likt det man fant i Shadow of Mordor.

Heller ikke for Wonder Woman er det kjent når spillet lanseres, og på hvilke plattformer man kan spille det på.

I andre nyheter relatert til DC-universet så har det også blitt sluppet gameplay-video fra Suicide Squad: Kill the Justice League. Spillet lanseres i 2022 på PC, PS5 og Xbox Series X/S.

Mer fra Elden Ring og Forspoken

Vi har sett mye fra Elden Ring, men vi takker ikke nei til mer. FromSoftware viste i forbindelse med The Game Awards 2021 en trailer som denne gang er mer fokusert på historien enn tradisjonell gameplay. Spillet lanseres i februar 2022, mer om spillet kan du lese her.

Fra Square Enix kommer Forspoken med lanseringsdato 24. mai 2022, denne har også fått seg en ny trailer som inkluderer litt gameplay:

Horizon Forbidden West

Et annet spill som fikk oppmerksomhet under nattens arrangement var Horizon Forbidden West, som nå har fått litt mer gameplay-materiale. Det er ikke snakk om lange videoen, men det gjør ikke all denne ventingen lettere akkurat. Spillet forventes lansert 18. februar 2022.

Andre nyheter inkluderer at Among Us er på vei til å bli tilgjengelig som et VR-spill, deriblant på Meta Quest og PlayStation VR. Lanseringstidspunktet er uvisst.

PlayerUnknowns Battlegrounds, et BR-spill som sto for mye av sjangerens økning i popularitet, har nå blitt et gratisspill, såkalt free-to-play.

En nyhet fra Microsoft er at de gir Xbox Game Pass for PC et nytt navn – nå kalles tjenesten bare for PC Game Pass, som et ledd i å gjøre ting mindre forvirrende for PC-brukere.

Hvilket spill gleder du deg mest til?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse