xbox-windows
Den nye Xbox-appen på Windows gjør det mye enklere å holde styr på nedlastninger.

Annonse


ENDELIG: Nå er Xbox-appen oppdatert, og du kan si farvel til mappekrøll

Vi meldte i forrige uke at Windows endelig var i ferd med å gjøre spillnedlastning uhyre mer lettvint da det ble kjent at de drev med intern testing av det nye systemet. Det nye systemet er mer likt Steam og andre spillplattformer der man presenteres med mulighet for å verifisere at filene er i orden, eller om nødvendig, reparere disse.

Valgfrihet og uhindret tilgang

Den nye Xbox-appen gir en langt bedre opplevelse rundt prosessen i det man laster ned spill fra Windows Store, der man endelig kan velge hvilken som helst mappe som destinasjon for nedlastningen.

Endringen vil forhåpentligvis løse problemene som mange har når de for eksempel laster ned spill fra Game Pass-utvalget, der man frem til nå har blitt tvunget til å utføre installasjonen i en spesifikk mappe kalt WindowsApps. Attpåtil har mappen vært låst slik at man ikke har hatt muligheten til å modifisere eller overføre filer.

Nå derimot kan man velge plassering selv samt overføre programfiler fra mappe til mappe til du blir sliten.

Annonse


Dette mangler fortsatt

Microsoft har ikke lagt skjul på at den nye Xbox-appen er feilfri – blant annet skal det dreie seg om bugs som gjør det trøblete å starte enkelte spill, i tillegg til at noen spill ikke har rukket å få støtte enda.

The Verge melder også at de enda ikke har fått på plass muligheten til å spore et Windows Store-spill inn til Steam, slik andre plattformer tillater. Hvorvidt det er Microsoft sin intensjon eller bare en bug som ikke er rettet opp i, er uvisst.

Den nye appen kan brukes nå på Windows 10 og Windows 11 gjennom Xbox Insider Hub-applikasjonen som finnes i Windows Store. For å få tilgang til den nye appen må du melde deg opp til Windows Gaming Preview gjennom Insider Hub-appen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse