Annonse


Utviklere kan laste ned nå – macOS Monterey og iOS 15.1 lanseres neste uke

Det er nye RC-versjoner av samtlige av Apples OS klare for nedlasting nå med en gang.

Oppdatert, 23:20:

macOS 12 lanseres 25. oktober.

Nye beta-versjoner og macOS Monterey i RC-versjon er tilgjengelig for utviklere

Det er kun utviklere som kan laste ned de “ferdige” (dette er lanseringskandidater, så det kan komme nye versjoner før neste uke) versjoner av iOS 15.1 (SharePlay, samt Lossless og Dolby Atmos for HomePods er tilbake), macOS 12 Monterey (de nye MacBook Pro-maskinene leveres de første kundene tirsdag 26. oktober), tvOS 15.1 og watchOS 8.1.

Annonse


Vi kan starte med det siste OS-et, for vi vet ikke en gang hva som er nytt, da Apple ikke har avslørt noe. tvOS 15.1 byr på noe nytt, og det er selvsagt SharePlay. Man vil kunne bruke FaceTime mens man hører på musikk og ser film eller TV.

macOS Monterey støtter følgende Mac-er og legger til “Universal Control”:

  • MacBook: 2015 og nyere
  • MacBook Air: tidlig 2015 og nyere
  • MacBook Pro: tidlig 2015 og nyere
  • Mac mini: sent 2014 og nyere
  • iMac: sent 2015 og nyere
  • iMac Pro: 2017 og nyere
  • Mac Pro: sent 2013 og nyere

I tillegg til deling av tekst og bilder, mus og deling av skjermen med en iPad, gjør macOS 12 Monterey om en iMac til en AirPlay-enhet. Safari er oppdatert og FaceTime har “Spatial Audio”. M1 Mac-er får portrett-modus.

“Delt med Deg” samler musikk, lenker, podcasts, nyheter og bilder som er delt i Apple Meldinger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse