Annonse


Venter du på AirPods Pro 2 må du vente lenge

LeaksApplePro anses som en troverdig Apple-lekker.

Det ser ut til at AirPods Pro er langt unna

Nå kalddusjer insideren håpet til alle som ønsker å oppgradere om noen knappe måneder eller til og med denne måneden, for ifølge personen kommer ikke de oppdaterte proppene før tredje kvartal neste år.

I oktober i fjor avslørte samme lekker en pris på 2200 kroner, bedre batterilevetid, “litt bedre” støy-kansellering og lys-sensorer som omkranser enheten, kanskje for bedre registering når man tar dem av og på.

Nye AirPods kommer kanskje denne måneden

I fjor var lanseringsestimatet langt mer optimistisk: fjerde kvartal i år eller første kvartal neste år. Hvorfor LeaksApplePro mener at produktet ikke kommer før om nærmere ett år er ikke kjent, men det er jo mulig det skyldes komponentmangel.

Vi har heller ikke hørt noe mer om oppdaterte ikke-Pro AirPods som det en rekke ganger har blitt meldt skulle lanseres i år. Siste sjanse er Apples pressekonferanse som holdes en gang denne måneden der de skal avsløre nye MacBook Pro.

Annonse