playstationbluepointgames
Bluepoint Games har startet utviklingen av et helt nytt spill som ikke er en "remaster". Tittelen er trolig flere år unna lansering.

Annonse


Sony har handlet viktig Playstation-utvikler

Sony var for tidlig ute og lekket ved en feil i sommer at de hadde handlet Bluepoint Games, selskapet back de nye utgavene av Demon’s Souls, Uncharted: The Nathan Drake Collection og Shadow of the Colossus.

Bluepoint jobber med et originalt Playstation 5-spill

Nå er handelen i boks og offisielt rapportert av selskapet på Playstation-bloggen:

I dag er jeg veldig glad for å kunne kunngjøre at PlayStation Studios har vokst igjen og fått en ny partner vi har kjent i mange år: Bluepoint Games! Fra eksepsjonelle Demon’s Souls til kritikerroste Shadow of the Colossus og nye versjoner av fanfavoritter som Uncharted: The Nathan Drake Collection, har Bluepoint skapt seg et navn ved å lage noen av de mest høy-kvalitets spillene gang på gang.

Hermen Hulst, sjef for Playstation Studios

Bluepoint utvikler for tiden et originalt spill, men vi vet ingenting om det, ei heller hvilken sjanger, så det er nok flere år unna.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse