spotifyios15
Hold deg unna Spotify om du allerede har installert iOS 15: 30 prosent av batteriet spiser appen hver time grunnet en grov feil.

Annonse


Spotify dreper iPhone-batteriet

Vi lurte på om det var ladematten i bilen det var noe feil med da vi lyttet til Spotify i helgen.

Tar 30 prosent av batteriet hver time

Nå viser det seg at det hverken er iPhone 13 Pro Max eller ladematten som forårsaker et voldsomt batterisluk og en meget varm mobil ved bruk av den svenske strømmetjenesten; selskapet bekrefter nemlig rundt 30 prosent batteritap hver eneste time om man bruker Spotify med iOS 15.

“Vi har videresendt informasjonen til det relevante teamet og vi kan bekrefte vi ser på saken. Bortsett fra å prøve med omstart eller å installere Spotify på nytt, hadde det vært supert om dere prøver å deaktivere bakgrunnsoppdatering”, meldes det fra selskapet og henviser til denne innstillingen:

Utover dette, og problemer med Apple Watch-opplåsning, har iOS 15-lanseringen gått relativt smurt, spesielt med tanke på batterilevetiden som jo er langt bedre på de nye 13-modellene. Se frem til vår iPhone 13 Pro Max-test i løpet av uken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse