cupraborn
Cupra Born koster bare litt over 300 000 kroner og salget starter for alle som er interesserte i en, om noen dager.

Nå har den norsk pris: 307 000 kroner og salget starter i dag

Annonse


Cupra har avslørt prisene på sine Born-biler, og de starter sjokkerende lavt.

Fra før av selger Cupra Fomentor, Leon, Leon Sportstourer og Ateca

For litt over 300 000 får man “inntil” 424 km og hurtigladekapasitet på “inntil 120 kW”. 

“Det er den mellomste batteristørrelsen på solide 58 kWt som først blir tilgjengelig for bestilling, en variant den norske importøren forventer skal utgjøre en høy andel av salget. I løpet av året åpner CUPRA også for Born-utgaver med større og mindre batteripakker, henholdsvis 77 og 45 kWt (netto).”

Hygienefaktorer som hurtiglading, innvendig plass, rekkevidde og varmepumpe er ivaretatt, men det vi forventer virkelig skal vekke begeistringen fra kundene våre er 204 hestekrefter, sportsseter som standard og et dynamisk design som vekker oppsikt.

Ole Kristian Ågotnes, direktør for CUPRA Norge i Harald A. Møller AS.

Hva er egentlig Cupra? Er det en helt uavhengig plattform? Neida:

“CUPRA Born er bygget på Volkswagen-konsernets MEB-plattform.. CUPRA kan bestilles gjennom nettbutikken cupra.no. Kundeservice løses gjennom CUPRAs representanter på showroom, chat på hjemmesiden og et solid apparat for kundeservice gjennom Harald A. Møller. Service og reparasjoner løses gjennom CUPRAs samarbeid med Harald A. Møller sine 22 servicepunkter i de andre merkekjedene, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord”.

Annonse


Bør vi teste Cupra?

Vi har allerede lagt merke til en Cupra parkert i Oslo, men trodde først det var et annet merke – såpass få har vi sett. Nå er altså markedsføringen i gang for den nye modellen, og fungerer den vil man kanskje se mange fler av dem på norske veier som for lengst er stappfulle av el-biler fra de tradisjonelle bil-produsentene, til de som kun driver med el-bil (Tesla).

Born blir den mest sportslige bilen i sitt segment, og kombinasjonen av ytelser, design og pris setter CUPRA på kartet for alvor i Norge, sier Ågotnes.

Ole Kristian Ågotnes, direktør for CUPRA Norge i Harald A. Møller AS.

Interesserte som allerede har registrert seg har forkjørsrett:

“Reservasjonsprogrammet First Born har gjort at norske kunder kan registrere interesse for bilen og samtidig skaffe seg «pole position» før det åpnes for bestilling av CURPA Born. Først åpnes det for at kunder som har registrert seg på First Born kan legge inn bestilling torsdag 23. september klokka 13.00, før det åpnes for resten av markedet tirsdag 28. september.”

Vi skal kjøre Polestar 2 snart, og gleder oss til å dele våre erfaringer. Cupra er også av interesse for oss å teste – hva tror du?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse