Twitter tester myk utkastelse av følgere.
Twitter tester myk utkastelse av følgere.

Annonse


Twitter vil gjøre det enklere å fjerne følgere i stillhet

Twitter har testet mange nye funksjoner med tanke på å forbedre brukeropplevelsen. Det siste mikrobloggen tester har å gjøre med hvordan brukerne håndterer sine følgere. Noen følgere kan være der for å bruke ting mot deg og legge ut kommentarer du ikke ønsker. Twitter tester måter å håndtere dem på og snart vil brukerne kunne fjerne følgere uten å blokkere dem helt, om Twitter implementerer den nye funksjonen.

Følgere som fjernes får ikke beskjed

Twitter sier i en melding at “vi gjør det lettere å administrere listen over dine egne følgere. Nå testes fjerning av følgere uten å blokkere dem. Gå til profilen din og klikk på “Followers”, klikk deretter på ikonet med tre prikker og velg “Remove this follower”.

Når du fjerner en følger fra listen din får han ikke beskjed. Men hvis kontoen din er offentlig, kan hvem som helst se tweets og legge inn kommentarer under dem. Så poenget med å fjerne en følger anonymt fremfor å blokkere ham, er litt uklart, men funksjonen er til testing og resultatet kan bli et annet.

Enkelt å kvitte seg med følgere

På skjermbildet som Twitter har delt ser vi at det er enkelt å fjerne en følger. Twitter har ikke delt om og i tilfelle når de planlegger å lansere funksjonen de har testet.