xboxseriesx4k
Xbox Series X alpha-testere kan endelig starte et ekte 4K-grensesnitt på sin 4K-konsoll.

Annonse


Endelig gjør Xbox Series X som Playstation 5

Det er merkverdig at en 4K-konsoll som Xbox Series X ikke har et grensesnitt i 4K.

Xbox Series S får ikke 4K-grensesnitt

Sony Playstation 5 hadde dette fra dag en, men det tar altså tid med Xbox-utgaven, men vit at det er underveis: fra i dag av kan Alpha Skip Ahead og Alpha-testere med en Xbox Series X oppleve Xbox-grensesnittet i 4K, opp fra begredelige 1080p som for lengst er en for lav oppløsning også for spill.

Visstnok vil Xbox Series S-eiere aldri oppleve mer enn 4K-oppløsning i grensesnittet, utrolig nok, men har man en X kan man teste nå og få levert en oppdatering i løpet av de kommende månedene som gjør 4K-oppgraderingen standard.