forzahorizon5xboxseriesx
Forza Horizon 5 er det lekreste Xbox Series X-spillet så langt: dette utsnittet er direkte fra Xbox Series X, men sakset fra YouTube "i fart".

“Forza Horizon 5” ser utrolig ut på Xbox Series X: dette er konsollen i stand til

Annonse


Turn10 gjør alltid jobben for Microsoft når tiden kommer for å vise frem nye Xbox-konsoller. Spesielt i år, for nå ser det ut som vi har et av de første ekte videoene som demonstrerer kraften til den nye konsoll-generasjonen, hente direkte ut fra konsollen.

Det første ekte neste-generasjon bilspillet kommer i november

Vi har siklet etter grafikken det nyeste spillet i serien byr på, Horizon 5 som lanser 5. november i flere måneder, men det var ikke før vi så Xbox Series X gameplay hentet rett fra topp-konsollen til selskapet, at vi skjønte at dette kan være spillet som selger Xbox Series-konsoller i større grad enn den nye maskinvarens evne til å pusse opp eldre spill..

Vi skjønner at bilspill er den perfekte typen spill å vise frem grafikk fordi man kjører kjapt i et vakkert landskap, og at utviklerne på den måten kommer unna med et lavere detaljnivå: det er slående å se hvor mye dette ikke stemmer i Horizon 5.

For se:

Har du sett samtlige 14 minutter?

Flott, for da har du samtidig lagt merke til at fysikken ser ut til å være mye bedre, det ser jo ut som bilene virkelig har tyngde. Dirt 5 ble solgt som et visuelt pent bilspill da det ble lansert til de nye konsollene, men faktum er at Codemasters spill ikke var ekte neste generasjon, det er lett å se når man ser hva denne mye større åpne verdenen byr på (sammenlignet med Horizon 4 er femmern 1,5 ganger større), med et langt mer imponerende register ray tracing-effekter.

Microsoft sliter med stor-spill som kan imponere nok til å selge Xbox Series X. Forza Horizon 5 kan være spillet som klarer det, for Halo Infinite har ikke imponert visuelt enda.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse