appleimac
Den nye magnet-koblingen, her på baksiden av en iMac, kommer i en eller annen form også til den nye MacBook-serien.

Annonse


Du har mange flere Apple-produkter å se frem til

Innen november 2022 skal Apple igjen oppgradere maskinvareparken. Det melder Mark Gurman.

Mac mini, MacBook Air og Mac Pro oppgraderes på rad og rekke etter nye MacBook Pro

Utover MacBook Pro 14 og 16 som kommer i løpet av de kommende månedene med M1X, og som vi har skrevet masse om og nå helst bare vil se i stedet, er det duket for lansering av en ekstra kjapp Mac mini (M1X eller M2?) allerede i år, mens vi neste år får en iMac.

At selskapet på tampen av 2022 skal lansere en ny og mindre (halve størrelsen av dagens x86-modell som også skal oppgraderes snart) Mac Pro er allerede lekket av tidligere av Gurman, men han bekrefter altså igjen at dette er planen.

At Pro-modellene oppgraderes først, og det med MagSafe, er kjent, men hva med MacBook Air? De kommer visstnok en gang neste år med MagSafe og helt sikkert et oppgradert design. Også dette har det blitt rapportert om en rekke ganger tidligere fra troverdige kilder, inkludert Bloomberg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse