Macinteloppdatering
Apple skal snart innmat-oppgradere Mac Pro. Sjansen for lansering av nye MacBook Pro i løpet av sommeren er fremdeles der.

Annonse


Apple er ikke ferdige med Intel: planlegger Mac Pro-oppgradering

Vi trodde som alle andre det var en M2 eller M1X som skulle gi ny kraft til nye Mac Pro, men nå tyder det på at det i minste kommer en ny modell med Intel, kanskje sammen med en ny helt ny utgave med Apple-innmat.

Mac Pro ble sist oppdatert for knappe to år siden

Apple-journalist Mark Gurman fra Bloomberg bekrefter på Twitter at «Apple jobber med en oppdatering til Intel Mac Pro».

Det kommer også en helt ny Mac Pro, og mange andre spennende produkter:

Med andre ord er det bare en innmat-oppgradering av dagens modell som sist ble oppdatert i desember 2019 (inngangsmodellen har Intel Xeon W-3223 – maskinen kan leveres med en Intel Xeon W med 24 eller 28 kjerner – det kan jo tenkes det tar Apple noe lenger tid å designe en konkurrent til dette), og ikke en konkurrent til håpet om en helt ny Mac Pro med Apple-innmat.

Du husker kanskje at mini-utgaven Mac Pro, den som mange omtalte som en dyr søppelbøtte, ikke kunne oppgraderes i særlig grad, og at dette er årsaken til at Apple vendte tilbake til et mer tradisjonelt Mac stasjonære-design, denne gang omtalt som en ostehøvel med riller.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse