skyrim
Arcwind Point er en av de områdene i Skyrim mange bruker år på å oppdage.

Annonse


Spilte i syv år før han oppdaget dette området i Skyrim

The Elder Scrolls: Skyrim er en av de mest suksessfulle spillene i verdenshistorien takket være en gigantisk verden med mange oppdrag, og et riktig flott karaktergalleri flanket med morsom dialog og et hav av muligheter.

Klarer du finne Arcwind Point?

Det har gjort spillet til nærmest udødelige blant gamere som fremdeles spiller klassikeren fra vinteren 2011, og utrolig nok er det fremdeles nye områder å finne for spillere med mange år under beltet.

Som dette området.

Nå er det ikke første gang noen oppdager dette området i Arcwind Point, men spilleren i Reddit-tråden sier han eller hun har spilt i syv år, og aldri før sett utendørsområdet som man først tror kan være et fangehull.

Drager holder til i dette området, så vær forsiktig om du nærmer deg. Som Gamerant forklarer garanteres det at legendariske drager dukker opp i dette området, men pass deg for Draugr…

Annonse
Arcwind Point

The Elder Scrolls 6 er flere år unna lansering

For de av dere som kanskje venter litt på The Elder Scrolls 6, så er det dårlige nyheter å melde: Bethesda skal ikke starte produksjonen for alvor før etter de har lansert Starfield som jo kommer neste år.

Med andre ord er det nok tre til fire år til vi igjen kan utforske en ny Elder Scrolls-verden. Heldigvis er det fremdeles ting å oppdage i spillet fra 2011, selv om man har spilt lenge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse